Cizrnová luštěninová pochoutka

21.4.2021 - Aneta Rypáčková

Cizrnu namočíme do vody den dopředu, následující den uvaříme do měkka. Uvařenou rozmixujeme hodně najemno, přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu, naředíme Tatra mlékem a mlékem, celé dosladíme dle chutí. Mažeme např. na knuspi chleby. Můžeme sypat oříšky, doplnit ovocem.

Recept je na 10 dětských porcí.

SUROVINY:

70g cizrny v suchém stavu, 50g hořké čokolády, 30g Tatra mléka (smetana), 20g mléka, 10g cukru.

 

Naše škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze taková cookies, která jsou nezbytně nutná pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb, a u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies). Pravidla cookies